Houtskeletbouw als alternatief

Als nevenactiviteit spitsen we ons ook toe op het voorzien van houtskeletbouw. Wenst u energiezuinig te bouwen? Denkt u aan het milieu en aan uw energiefactuur? Wist u dat hout van nature het beste bouwmateriaal is op vlak van energiezuinigheid? Kortom: kies voor een ecologische woning met alle comfort en u bent bij Foubert Building Services aan het juiste adres

Modern, klassiek of landelijk

Door voor houtskeletbouw te kiezen, kiest u automatisch voor een woning van de toekomst. Deze bouwmethode is in opmars, net omdat het hart voor ons milieu steeds groter wordt. Wenst u ook energiezuinig te bouwen? Perfect! U hoeft niet in te boeten op de look en de feeling van uw milieuvriendelijke woning, want ook deze manier van bouwen doen we in verschillende stijlen: van modern tot klassiek tot landelijk… U kiest! We hebben een uitgebreid aanbod wat betreft de verschillende types wandopbouw voor het houten skelet. Zo kan u de beste keuze maken voor uw project op vlak van architectuur, energievraag en het totale financiĆ«le plaatje. 

Lichtere structuur

Houtskeletbouw is dan wel niet goedkoper dan het zetten van een traditionele nieuwbouwwoning, maar wel krijgt u meer waarde voor uw geld! Uw houtskeletwoning omvat namelijk meer wooncomfort voor hetzelfde budget. Door te kiezen voor hout, werkt u met een lichtere structuur en hebt u meer vrijheid wat betreft de mogelijke architecturale constructies. 

De voordelen van een houtskelet

Kiest u bij Foubert Building Services voor het plaatsen van uw houtskelet, dan kiest u gegarandeerd voor een uitmuntend eindresultaat. Nog niet overtuigd van de charmes van houtskeletbouw? Wij sommen met plezier enkele voordelen voor u op:

  • Energiezuinig
  • Luchtdicht voor een ideaal wooncomfort
  • Droge bouwmethode
  • Eindeloze architecturale mogelijkheden
  • Snelle bouwtijd, meteen instapklaar
  • Prima isolatie tegen geluid van buitenaf 

Foubert Building Services in Oost-Vlaanderen is het bouwbedrijf dat u zoekt voor het verzorgen van uw kleine werken, grote werken of totaalprojecten: van de noodzakelijke grondwerken tot het schilderklaar maken van ruimtes… Wij stellen onze kennis en onze expertise graag te uwer beschikking. Contacteer ons gerust voor meer informatie.