Bekijk de schitterende reviews van Foubert Building Services

Hebt u gebruik gemaakt van de diensten van Foubert Building Services? Laat hen dan weten wat u van deze dienstverlening vond. Door hier een bericht achter te laten worden bovendien alle reviews uit Oost-Vlaanderen verzameld. Zo kan deze aannemer een mooi overzicht van alle referenties bekomen.

Klantentevredenheid

Bent u misschien nog op zoek naar een vakman met ervaring in het zetten van een nieuwbouwwoning of het uitvoeren van renovaties? Lees dan hier de reviews van eerdere klanten van Foubert Building Services. Door het achterlaten van uw mening kan deze bouwonderneming zijn klantenservice en dienstverlening verder optimaliseren voor een nog betere klantentevredenheid!

Vrijblijvende offerte

Bent u overtuigd en wenst u de samenwerking met Foubert Building Services aan te gaan? Neem dan snel contact op, maak een afspraak en vraag uw vrijblijvende offerte.

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Foubert Building Services
5
5 Beoordeling
 • Yves V
  30-01-2015 09:40
  Zeer aangename samenwerking met Peter en zijn mensen, werk van prima kwaliteit. Afspraken werden telkens correct nageleefd, zowel voor, tijdens, als na de bouw, wat ook nodig was voor een uitbreiding van een bestaande woning terwijl we er ook bleven in wonen tijdens de werken. We delen dus de andere meningen: een aan te raden en betrouwbare aannemer!
 • Johan Claessens
  28-01-2015 21:44
  Zeer prettige en correcte samenwerking. Foubert Building services laat je niet in de steek, ook niet bij problemen of na oplevering. Een aanrader!
 • Bram Flahou
  01-12-2014 13:01
  Correcte afspraken, vakmanschap en een uitstekende opvolging van de werkzaamheden. Kortom: een aanrader.
 • Tony Firlefyn
  11-01-2014 08:51
  Aangename loyale samenwerking, correcte dossieropvolging, perfecte afwerking en na-verkoopservice. Wilt u op het einde van het bouwproces samen met uw aannemer klinken op een geslaagde realisatie....Foubert Building Services !
 • Verbeurgt K.
  19-02-2013 14:46
  Een aanrader!